2024. jan 16.

Szeretnél egy saját Pizza Hut éttermet? Itt a lehetőség

írta: koczka_mate
Szeretnél egy saját Pizza Hut éttermet? Itt a lehetőség

A Pizza Hut a 2023-as sikeres évet követően nagy terveket szövöget a 2024-es évre, lehetőséget teremtve akár az olvasóknak is, hogy befektetőként részesei legyenek ennek a növekedésnek.

A Pizza Hut a múlt évben sikeresen bővítette franchise hálózatát Magyarországon. Az első magyar franchise étterem megnyitásával és a 25 hazai üzlettel a márka jelentős előrelépést tett. Kozák Miklós, a magyarországi igazgató nemrég egy közleményben kiemelte, hogy a házhoz rendelés terén tapasztalt növekedés új dimenziót nyitott a márka számára.

2022_09_ph_franchise_1200x628.jpg

Az első franchise alapú étterem sikere Szegeden megnyitotta az utat a további terjeszkedéshez. Az AmRest által biztosított kipróbált üzleti modell, infrastruktúra és marketing támogatás megkönnyíti a partnerek dolgát. Buka Péter, a franchise menedzser elmondta, hogy a Pizza Hut stabil márkája és bevált üzleti koncepciója kiváló alapot nyújt az új vállalkozásokhoz.

2024: A lehetőségek éve

A cég a 2024-es évet a további terjeszkedés és új partneri kapcsolatok kialakításának évének tekinti. A már meglévő stabil alapokra építve a Pizza Hut tovább növelné jelenlétét az országban, megcélozva az 50 ezresnél nagyobb lakosságú településeket is. Most egy kis szerencsével, tudással és persze tőkével bárki saját Pizza Hut éttermet nyithat.

Szólj hozzá

étterem befektetés franchise pizza hut